Χαμός στην Τήλο - Στη φάκα ο Σάλλας (πρώην αφεντικό της τράπεζας Πειραιώς) σε έλεγχο της αστυνομίας - 'Εκανε το νησί άνω κάτω

Μάλλον τον... μπελά του παρά την ηρεμία του βρήκε ο πρώην τραπεζίτης, Μιχάλης Σάλλας στην Τήλο, αφού μετά από έλεγχο της τροχαίας το αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα...

Συγκεκριμένα, το πρώην «κεφάλι» της Τράπεζας Πειραιώς κατά του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κακούργημα, βρέθηκε στην Τήλο με τη θαλαμηγό του για τις καλοκαιρινές του διακοπές του.

Ο κ. Σάλλας έφτασε στο νησί την Πέμπτη και όπως συνηθίζει να κάνει, ζήτησε να του φέρουν ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για να κάνει τις μετακινήσεις του άνετα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο, έπειτα από έλεγχο που έκανε η αστυνομία του νησιού, φέρεται να εντοπίστηκε να μην διαθέτει όλα τα νόμιμα έγγραφα.

Όπως είναι λογικό, υπήρξε μεγάλη αναστάτωση με τον πρώην τραπεζίτη να φέρεται να λέει στους αστυνομικούς που του έκαναν τον έλεγχο: «Από τόσα αυτοκίνητα, εμένα πιάσατε;».

Τον Σάλλα, όπως θα περίμενε κανείς αφού μας έχει συνηθίσει, παρηγόρησε παρέα δημοσιογράφων. Αυτή τη φορά, στο πλευρά του σε ρόλο παρηγορητή βρέθηκαν οι γνωστοί δημοσιογράφοι, Χριστίνα Κοραή και Γιώργος Κουβαράς.

Πηγή

πηγη
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Συντάξεις: «Ξαφνικός θάνατος» τα Χριστούγεννα – Τι θα κάνει η κυβέρνηση

Μπαμ και κάτω για τους συνταξιούχους τα προσεχή Χριστούγεννα, αφού θα μάθουν μία και έξω πόσο έχουν χάσειαπό τις συντάξεις.

Blog Archive