«Οικονομία νεκροταφείου» δείχνει η χώρα λέει η Ένωση Κεντρώων

Επίθεση στην κυβέρνηση και τους συνδικαλιστές εξαπολύει η Ένωση Κεντρώων με αφορμή τα αναδρομικά χαράτσια στους ελεύθερους επαγγελματίες και τις καθυστερήσεις στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, ενώ κάνει λόγο για «Οικονομία νεκροταφείου».


«Η κυβέρνηση με τα δικά της λάθη στον ασφαλιστικό νόμο επιβαρύνει ελεύθερους επαγγελματίες, γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς με δυσβάσταχτα χαράτσια» τονίζει η Ένωση Κεντρώων και προσθέτει ότι «από την μια θέλουμε να κινηθεί η οικονομία και από την άλλη ό,τι κινείται το πυροβολούμε». «Αρέσει σε κάποιους άραγε, η εικόνα μιας χώρας με οικονομία νεκροταφείου»; αναρωτιέται η Ένωση Κεντρώων.
Προτεραιότητα η αξιολόγηση
«Η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και των υπαλλήλων των δήμων και των ΔΕΚΟ είναι μέγιστη προτεραιότητα για την Ένωση Κεντρώων και για την χώρα» σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του κόμματος και διαπιστώνει ότι η κυβέρνηση «με την στάση της κωλυσιεργεί, εκτός εάν θέλει να καλύψει την αργομισθία και την παραβατικότητα στην λειτουργία του δημόσιου τομέα».
Αναφερόμενη στους συνδικαλιστές η Ένωση Κεντρώων αναφέρει: «Η ΑΔΕΔΥ με τις απειλές της με γενική απεργία, αν προχωρήσει η αξιολόγηση, κατ΄ουσίαν ομολογεί ότι η αξιολόγηση θα πιάσει λαβράκια και θα φανεί με ποιο τρόπο πτώχευσε η χώρα».
Ισίδωρος Ρούσσος
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Συντάξεις: «Ξαφνικός θάνατος» τα Χριστούγεννα – Τι θα κάνει η κυβέρνηση

Μπαμ και κάτω για τους συνταξιούχους τα προσεχή Χριστούγεννα, αφού θα μάθουν μία και έξω πόσο έχουν χάσειαπό τις συντάξεις.

Blog Archive