Πουλάει ΜΜΕ ο Αλαφούζος: Ποιοι επιχειρηματίες ενδιαφέρονται

Μετά την απόφαση του να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, ακολούθησε ένα κύμα αλλαγών στα Μέσα του Ομίλου ΣΚΑΪ που διοικεί ο ο Γιάννης Αλαφούζος.Μια σειρά απομακρύνσεων από το αθλητικό τμήμα του ΣΚΑΪ, αλλά και από τον ΣΠΟΡ FM, έδειχνε ότι η επόμενη μέρα στα δυο Μέσα θα ήταν εντελώς διαφορετική.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι θέμα χρόνου η πώληση της πρώτης αθλητικής συχνότητας της χώρας από τον Γιάννη Αλαφούζο και η ανησυχία για την επόμενη μέρα είναι έκδηλη.

Κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει, καθώς η Σιδηρά Κυρία του ομίλου, Εύη Κουτσαυτάκη, δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις διορθωτικές κινήσεις της στο δυναμικό του σταθμού.

Δύο σοβαρές προτάσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του DailyMedia έως τώρα έχουν γίνει δυο σοβαρές κρούσεις στον Γιάννη Αλαφούζο για την πώληση του ΣΠΟΡ FM.

Η πρώτη είναι από τον Ροδόλφο Οντόνι ο οποίος και στο παρελθόν είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για την εξαγορά του σταθμού.

Η απόσταση που χωρίζει τις δυο πλευρές είναι μεγάλη και δύσκολα θα γεφυρωθεί, όμως όσοι ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις επιμένουν ότι ο Οντόνι δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Η δεύτερη είναι από γνωστό και πολύ αγαπητό πρόσωπο από τον χώρο του αθλητισμού, που πλέον δραστηριοποιείται σε άλλο χώρο.

Και αυτός προσέγγισε την πλευρά του Αλαφούζου όμως η πρόταση του δεν έγινε δεκτή.

Αν θα παρουσιαστεί και τρίτος ενδιαφερόμενος ή αν θα επανέλθουν οι δυο πρώτοι με νέα πρόταση θα φανεί το προσεχές διάστημα.


Το σίγουρο είναι ότι η πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου είναι να πουλήσει τον σταθμό. Όχι και να τον ξεπουλήσει όμως.

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Συντάξεις: «Ξαφνικός θάνατος» τα Χριστούγεννα – Τι θα κάνει η κυβέρνηση

Μπαμ και κάτω για τους συνταξιούχους τα προσεχή Χριστούγεννα, αφού θα μάθουν μία και έξω πόσο έχουν χάσειαπό τις συντάξεις.

Blog Archive