Σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις και εργατικό σεμινάριο στο 1ο Forum Λογιστών

Ένας νέος θεσμός ξεκινά σήμερα, 2 Οκτωβρίου, στις 17.00, με τη φιλοδοξία να αναδείξει λύσεις στα θέματα που απασχολούν τον κλάδο των λογιστών.



Στα πλαίσια του 1ου Πανελλήνιου Forum λογιστών που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Divani Caravel, παρουσιάζεται για πρώτη φορά ένα νέο, πλήρες και εξειδικευμένο CRM, το νέο PYLON CRM Λογιστών, αποτέλεσμα πολύμηνης μελέτης και σχεδιασμού, εστιασμένο στις ανάγκες και απαιτήσεις των επαγγελματιών του κλάδου.

Οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν ακόμα να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις νέων λύσεων τεχνολογίας για το παρόν και το μέλλον του Λογιστή, τρόπους απλούστευσης επικοινωνίας των λογιστών με τους πελάτες τους, καθώς και ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις στην εργατική νομοθεσία, την αστική ευθύνη λογιστή κ.α. ενδιαφέροντα θέματα.

Η βραδιά θα κλείσει με την Βράβευση & Πιστοποίηση επιλεγμένων Λογιστικών Γραφείων
Η συμμετοχή στο Forum είναι Δωρεάν για όλους
Για να δείτε την πρόσκληση και να δηλώσετε συμμετοχή στο Forum πατήστε εδώ

(λόγω πολύ μεγάλης συμμετοχής, παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι λογιστές όπως βρίσκονται εγκαίρως στο χώρο της εκδήλωσης)

Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Συντάξεις: «Ξαφνικός θάνατος» τα Χριστούγεννα – Τι θα κάνει η κυβέρνηση

Μπαμ και κάτω για τους συνταξιούχους τα προσεχή Χριστούγεννα, αφού θα μάθουν μία και έξω πόσο έχουν χάσειαπό τις συντάξεις.

Blog Archive