Τι ισχύει με ηλεκτρονική υποβολή καταλόγων 2018 πόθεν έσχες

Σύμφωνα με ενημέρωση από την αρχή καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες :Σε συνέχεια της εγκυκλίου 65/Γ/2018 της Γ΄ Μονάδας της Αρχής και με αφορμή την ηλεκτρονική και τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με αρκετούς φορείς υπόχρεων, κρίνεται σκόπιμο να διευκρινιστούν τα εξής:

1. Η ηλεκτρονική υποβολή των καταλόγων υπόχρεων 2018 (χρήση 2017) στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) του ΠΟΘeN δεν είναι ακόμα εφικτή, καθότι αναμένεται η έκδοση νέας Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Κ.Υ.Α.) που θα ρυθμίζει την εν λόγω υποβολή. Με το άνοιγμα της ηλεκτρονικής υποβολής, οι πιστοποιημένοι χρήστες κάθε φορέα θα λάβουν ένα αυτόματο email (συμπεριλαμβανομένων οδηγιών για την υποβολή του καταλόγου) στις διευθύνεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχουν δηλωθεί. Από εκείνη τη χρονική στιγμή, όταν οι χρήστες θα συνδέονται στη φόρμα υποβολής καταλόγου στο αριστερό τμήμα της οθόνης θα εμφανίζεται ο ετήσιος κατάλογος του 2018 προς υποβολή στη Γ’ Μονάδα. Σε κάθε περίπτωση, οι φορείς οφείλουν να έχουν έτοιμο τον κατάλογο υπόχρεων και να ενημερώσουν ενυπόγραφα τους υπόχρεους ότι έχουν περιληφθεί σε αυτόν.

2. Όσοι από τους φορείς έχουν αποστείλει στοιχεία είτε για πιστοποίηση χρηστών είτε για μεταβολή στοιχείων προγενέστερης πιστοποίησης τους στο email της Γ’ Μονάδας δεν αναμένεται να λάβουν σχετικό email επιβεβαίωσης και δεν χρειάζεται να προβούν σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Αρχή ή σε επαναποστολή των στοιχείων. Τα αιτήματα θα διεκπεραιωθούν πριν από την έναρξη υποβολής καταλόγων έτους 2018 και οι νέοι χρήστες θα λάβουν αυτοματοποιημένα σχετικά email για το άνοιγμα της εφαρμογής.

3. Σε κάθε περίπτωση, καλείστε να ανατρέχετε για ενημέρωση και στον ιστότοπο της Αρχής, στο πεδίο «Ανακοινώσεις της Αρχής», όπου θα αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση όταν ενεργοποιηθεί η ηλεκτρονική υποβολή καταλόγων 2018, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία.
 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Συντάξεις: «Ξαφνικός θάνατος» τα Χριστούγεννα – Τι θα κάνει η κυβέρνηση

Μπαμ και κάτω για τους συνταξιούχους τα προσεχή Χριστούγεννα, αφού θα μάθουν μία και έξω πόσο έχουν χάσειαπό τις συντάξεις.

Blog Archive