Ακατάσχετο σε επαγγελματίες και ρύθμιση οφειλών σε συνταξιούχους επιχειρηματίες ζήτησε η Βούλα Αγιοστρατίτη από τον Τάσο Πρατσόλη

Συνάντηση με τον βουλευτή Ευβοίας κ. Αναστάσιο Πρατσόλη είχε η πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Παρασκευή Αγιοστρατίτη, την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018, στο κτίριο του Επιμελητηρίου.

Η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Αγιοστρατίτη, ο Γ. Γραμματέας κ. Μαραγκός και ο βουλευτής Εύβοιας κ. Πρατσόλης

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ύστερα από επιθυμία του βουλευτή και στο πλαίσιο της πρόσφατης εκλογής της πρόεδρου του Επιμελητηρίου και της νέας διοίκησης, το παρόν έδωσε και ο Γενικός Γραμματέας του Φορέα, κος Ιωάννης Μαραγκός.Πέρα από τις καθιερωμένες ευχές και δοθείσης της ευκαιρίας πραγματοποιήθηκε συζήτηση, εισαγωγικού χαρακτήρα πολύ εποικοδομητική ωστόσο, σε θέματα επιχειρηματικότητας και οικονομίας.

Κυριάρχησαν, τα θέματα που πρωτίστως απασχολούν τους επιχειρηματίες, όπως το φορολογικό, ο ΦΠΑ, το ασφαλιστικό, ο ακατάσχετος λογαριασμός όψεως, οι οφειλές των επιχειρηματιών στην ΔΕΗ κλπ.

Η πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου ζήτησαν την παρέμβαση του κ. Πρατσόλη για την άμεση διευθέτηση κυρίως τριών ζητημάτων, τα οποία τα έθεσαν ως ζητήματα που πραγματικά ταλανίζουν τους επιχειρηματίες και η λύση τους είναι απολύτως αναγκαία για την επιβίωση των επιχειρήσεων τουλάχιστον για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου ζήτησαν :
Στην ρύθμιση των οφειλών σε 120 δόσεις, να συμπεριλιφθούν και οι επιχειρηματίες που πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν άμεσα αλλά και οι επιχειρηματίες που έχουν κλείσει τις επιχειρήσεις τους και θέλουν να συνταξιοδοτηθούν. 
Να διασφαλιστεί αυστηρά ακατάσχετος επαγγελματικός λογαριασμός για να εξυπηρετεί την καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων. 
Να θεσπιστεί ρύθμιση 120 δόσεων για οφειλές των επιχειρηματιών στη ΔΕΗ. 
Αξίζει να αναφερθεί ότι μέσα από την συζήτηση, τέθηκε θέμα από τον βουλευτή Ευβοίας, προσανατολισμού του αρμόδιου Υπουργείου για την θέσπιση βελτιωτικών τροποποιήσεων επί του ασφαλιστικού νόμου, με χρονικό ορίζοντα πράξης το τέλος Φεβρουαρίου. Εν όψη αυτής της προοπτικής η κα Αγιοστρατίτη ζήτησε μια νέα συνάντηση με τον κο Πρατσόλη στις αρχές του ερχόμενου μήνα, ώστε να τεθούν στο τραπέζι συγκεκριμένες προτάσεις του ΔΣ του Επιμελητηρίου, με στόχο την συνδρομή του Φορέα που εκπροσωπεί επίσημα την επιχειρηματικότητα, στην κατά το δυνατόν θετικότερη και ορθολογικότερη αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού. Ο κος Πρατσόλης απεδέχθη με ιδιαίτερη προθυμία την πρόταση.

Οι συνομιλητές δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και σε θέματα που απασχολούν ειδικότερα την Εύβοια. Πολύ σημαντική ήταν η αναφορά του κου Πρατσόλη για το αίσιο τέλος του περιφερειακού δρόμου Χαλκίδας Αρτάκης Ψαχνών, ο οποίος, όπως ανέφερε ο βουλευτής, θα δημοπρατηθεί άμεσα.
 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Συντάξεις: «Ξαφνικός θάνατος» τα Χριστούγεννα – Τι θα κάνει η κυβέρνηση

Μπαμ και κάτω για τους συνταξιούχους τα προσεχή Χριστούγεννα, αφού θα μάθουν μία και έξω πόσο έχουν χάσειαπό τις συντάξεις.

Blog Archive