Διευρύνεται η Φορολοταρία: 9+1 κληρώσεις μέσα στο Δεκέμβριο -Τι ετοιμάζουν

Η πρώτη δημόσια κλήρωση έγινε την Πέμπτη το βράδυ με τον μισό πληθυσμό της Ελλάδας να μπαίνει στη φορολοταρία.Η «φρενίτιδα της φορολοταρίας» θα συνεχιστεί και τον Δεκέμβρη. Σύμφωνα με την διευθύντρια Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΑΑΔΕ, Σοφία Σεχπερίδου έρχονται άλλες 9+1 κληρώσεις εντός του μήνα και πιθανότατα πριν από την Πρωτοχρονιά.

Όπως τόνισε η κα Σεχπερίδου στο κεντρικό μαγκαζίνο του Realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη, η μεγάλη φορολοταρία των 9 εκατ. ευρώ θα διεξαχθεί σε 9 κληρώσεις οι οποίες θα αφορούν στις συναλλαγές που έχουν γίνει το πρώτο εννεάμηνο του 2017. Θα διεξαχθεί όμως, κι άλλη μία για τις συναλλαγές του Νοεμβρίου, ενώ για τον Δεκέμβρη θα πραγματοποιηθεί το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Όσον αφορά στη φορολοταρία της Πέμπτης, ήδη 720.000 άτομα έχουν μπει στην εφαρμογή για να διαπιστώσουν αν κέρδισαν, ενώ ήδη έχουν ενημερωθεί 165 ότι συγκαταλέγονται στους τυχερούς.

Πενήντα χιλιάδες φορολογούμενοι έχουν δηλώσει ήδη αριθμό λογαριασμού IBAN, προκειμένου να πιστωθούν τα χρήματα, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με την κα Σεχπερίδου, 65 από τους 1.000 νικητές έχει διαπιστωθεί ότι δεν έχουν κωδικούς στο Taxisnet, οπότε σε αυτή την περίπτωση η ΑΑΔΕ τους ενημερώνει τηλεφωνικά ότι κέρδισαν και ότι χρειάζεται να αποκτήσουν κωδικούς Taxisnet, να δηλώσουν τα στοιχεία τους και τον αριθμό λογαριασμού ώστε να μπορέσουν να λάβουν τα 1.000 ευρώ.

Οι υπόλοιποι που έχουν κωδικούς, ενημερώνονται ότι κέρδισαν μέσω e-mail και με μήνυμα στο Taxisnet.

Αργότερα, όπως είπε η Σοφία Σεχπερίδου, θα κληρώνονται και έπαθλα σε είδος αν και ακόμα δεν έχει καθοριστεί για το τι ακριβώς θα πρόκειται.


Η Διευθύντρια Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης πρόσθεσε πως αν δεν βρεθεί κάποιος από τους 1.000 τυχερούς ή δεν δηλώσουν IBAN εντός του προβλεπόμενου χρονικού περιθωρίου τότε ο νικητής θα είναι από τους αναπληρωματικούς, ο πρώτος επιλαχών. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


TOP PIZZA ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Συντάξεις: «Ξαφνικός θάνατος» τα Χριστούγεννα – Τι θα κάνει η κυβέρνηση

Μπαμ και κάτω για τους συνταξιούχους τα προσεχή Χριστούγεννα, αφού θα μάθουν μία και έξω πόσο έχουν χάσειαπό τις συντάξεις.

Blog Archive