Στον «αέρα» η πώληση του ΟΛΘ: Κατέρρευσε η ρωσική τράπεζα

Εμπλοκή στο παρά πέντε της υπογραφής της σύμβασης αγοραπωλησίας για το 67% του ΟΛΘ, μεταξύ του ΤΑΙΠΕΔ και του προτιμητέου επενδυτή.Πρόκειται για την κοινοπραξία που απαρτίζουν η γερμανική εταιρεία DIEP, η γαλλική Terminal Link (CMA) και η Belterra (συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη), και η οποία είχε πλειοδοτήσει στο διαγωνισμό προσφέροντας τίμημα 231,92 εκατ. ευρώ.

Ενώ σήμερα επρόκειτο να πέσουν οι υπογραφές το ΤΑΙΠΕΔ με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι για λόγους ανωτέρας βίας αναβάλλεται η σχετική διαδικασία για την ερχόμενη Πέμπτη. Φαίνεται ότι η εμπλοκή οφείλεται σε … ρώσικο δάκτυλο και συγκεκριμένα στην εγγυητική επιστολή που είχε εκδώσει η κοινοπραξία από την ρωσική τράπεζα Promsvyazbanκ. Σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ, σήμερα η συγκεκριμένη τράπεζα έπειτα από απόφαση της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας τέθηκε υπό καθεστώς προσωρινής διαχείρισης.

Ειδικότερα, η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι εθνικοποιεί την Promsvyazbank, το ένατο μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της χώρας, προκειμένου να το σώσει από την κατάρρευση. Η τράπεζα θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και θα λαμβάνει επιπλέον στήριξη ρευστότητας.

Το συγκεκριμένο τραπεζικό ίδρυμα ανήκει στους αδελφούς Dmitry και Alexei Ananiev.

Η ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ:

Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοινώνει πως κατόπιν συμφωνίας μεταξύ όλων των εμπλεκομένων μερών, ότι για λόγους ανωτέρας βίας που αφορούν την τράπεζα Promsvyazbanκ, εκδότη της εγγυητικής επιστολής της συναλλαγής, αναβάλει την υπογραφή της αγοραπωλησίας μετοχών του 67% του ΟΛΘ για την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, στις 18:00.


 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


TOP PIZZA ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Συντάξεις: «Ξαφνικός θάνατος» τα Χριστούγεννα – Τι θα κάνει η κυβέρνηση

Μπαμ και κάτω για τους συνταξιούχους τα προσεχή Χριστούγεννα, αφού θα μάθουν μία και έξω πόσο έχουν χάσειαπό τις συντάξεις.

Blog Archive