Κωτσόβολος: Φέρνει το «έξυπνο» σπίτι στην Ελλάδα

To «έξυπνο» σπίτι όπου όλες οι οικιακές συσκευές είναι διασυνδεδεμένες, «συνομιλούν» απευθείας με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και ελέγχονται από απόσταση μέσω του κινητού τηλεφώνου δεν ανήκουν στο μέλλον αλλά στο σήμερα, είπε ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κωτσόβολος- Dixons South East Europe, παρουσιάζοντας σήμερα, στη νέα έκθεση τεχνολογίας, στο The Mall, τα νέα προϊόντα που διαθέτει ή πρόκειται σύντομα να διαθέσει στην ελληνική αγορά η Κωτσόβολος.Ο κ. Αθανασόπουλος επισήμανε ότι οι οικιακές συσκευές ενσωματώνοντας τις νέες τεχνολογίες εστιάζονται σε τρία βασικά χαρακτηριστικά:

– Τη δυνατότητα που παρέχουν για οικονομία στην χρήση τους καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου χρήσης τους. Για το λόγο αυτό δεν θα πρέπει να δίνεται πλέον έμφαση μόνον στην αρχική τιμή αγοράς.
– Την ταχύτητα απόδοσης τους, καθώς ο χρόνος είναι πολύτιμος για τους καταναλωτές, και
– Την αποτελεσματικότητα τους.

Παρουσιάζοντας τα νέα προϊόντα των κατασκευαστών που διατίθενται από το δίκτυο της Κωτσόβολος, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος στάθηκε μεταξύ άλλων στις νέες τάσεις που θα επικρατήσουν, όπως οικιακές συσκευές με οθόνες αφής, δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας των συσκευών με τον καταναλωτή με φωνητικές εντολές που θα τις κατανοούν, αντί για το πάτημα κουμπιών, για πλυντήρια που θα αναγνωρίζουν τα συστατικά των ρούχων και θα επιλέγουν από μόνα τους το πρόγραμμα και τη διάρκεια πλύσης. Επίσης για κουζίνες και φούρνους που διαθέτουν ενσωματωμένες χιλιάδες συνταγές μαγειρικής και θα δίνουν τη δυνατότητα αυτόματου καθορισμού τής διάρκειας μαγειρέματος, αλλά και θα προτείνουν υλικά από την οθόνη τους καθώς θα έχουν ενσωματωμένους υπολογιστές. Αναφέρθηκε επίσης σε απορροφητήρες βάσης, ηλεκτρικές σκούπες χωρίς καλώδια που θα καθαρίζουν αυτόματα και τον αέρα του σπιτιού, διασυνδεμένα τηγάνια, τηλεοράσεις νέες γενιάς υψηλής αισθητικής και πολλαπλών δυνατοτήτων και πλήθος άλλων οικιακών συσκευών.

Οι οικιακές συσκευές γίνονται πλέον έξυπνες, εξοικονομούν ενέργεια, γίνονται πιο αποτελεσματικές και σέβονται το περιβάλλον τόνισε ο κ. Αθανασόπουλος, ενώ ταυτόχρονα οι τιμές τους γίνονται προσιτές στο ευρύ κοινό.


Αναφερόμενος στην Black Friday, o κ. Αθανασόπουλος τόνισε ότι το ενδιαφέρον είναι τόσο μεγάλο και απίστευτο, όπως είπε χαρακτηριστικά, που οι προσφορές στο δίκτυο ξεκίνησαν ήδη, ώστε να αποφευχθούν σκηνές μεγάλου συνωστισμού στο δίκτυο καταστημάτων της Κωτσόβολος.
 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Συντάξεις: «Ξαφνικός θάνατος» τα Χριστούγεννα – Τι θα κάνει η κυβέρνηση

Μπαμ και κάτω για τους συνταξιούχους τα προσεχή Χριστούγεννα, αφού θα μάθουν μία και έξω πόσο έχουν χάσειαπό τις συντάξεις.

Blog Archive